ZorgTaxi

Wanneer u gebruik moet maken van zittend ziekenvervoer dan stelt u andere eisen aan uw taxirit. Natuurlijk wilt u, net als ieder ander, niet te lang wachten op de taxi. U wilt een vlotte rit zonder omwegen, zodat u op tijd bent voor uw afspraak. Maar daarnaast heeft u behoefte aan:

  • Een deskundige, bekwame chauffeur, die vertrouwelijk omgaat met uw gegevens/privacy
  • Een veilige en comfortabele auto, met ruimte voor een opvouwbare rolstoel
  • Flexibiliteit van onze kant, omdat uw afspraken kunnen uitlopen
  • Een rit waarbij u centraal staat

Onze chauffeurs laten u graag ervaren dat wij doen wat we beloven. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een BHV- en EHBO-diploma. U kunt dus rekenen op een correcte begeleiding.

Wij begeleiden u met de grootste zorg naar alle ziekenhuizen, zorgcentra en klinieken in Nederland en daarbuiten. Wij werken nauw samen met diverse grote en kleine zorgverzekeraars:

Aevita, Ditzo, Iza, ONVZ, Univé, VGZ

  • Staat uw zorgverzekeraar hier niet bij? Neemt u dan contact met ons op. Vaak is het toch mogelijk om een vergoeding te krijgen als u met ons reist.
  • Voor meer informatie over het aanvragen van een vergoeding voor uw zorgvervoer, kijkt u onderaan deze pagina.
  • Indien u gebruik maakt van een niet-opvouwbare rolstoel, horen wij dat graag van u. We halen u dan op met één van onze rolstoel taxi’s. Zie ook ‘RolstoelTaxi’ in het menu.

Reserveer uw taxi online of telefonisch minstens 24 uur van te voren.
Wilt u binnen 24 uur gebruikmaken van onze diensten? Belt u ons dan direct: 0229-242444.

Wij staan voor veilig en stipt taxi vervoer tegen een scherpe en duidelijke prijs.

AANVRAGEN VERGOEDING ZORGVERVOER:

Om in aanmerking te komen voor vergoeding zittend ziekenvervoer vanuit uw zorgverzekering, dient u toestemming te vragen bij uw zorgverzekeraar. Deze zogenoemde ‘vervoersmachtiging’ vraagt u aan door middel van een aanvraagformulier. Elke verzekeraar hanteert zijn eigen aanvraagformulier.
Een gedeelte van dit formulier dient u zelf in te vullen en te ondertekenen. Het andere gedeelte dient door uw behandelend arts te worden ingevuld en ondertekend. De complete aanvraag stuurt u naar uw zorgverzekeraar.
Indien uw aanvraag wordt goedgekeurd, ontvangt u van uw verzekeraar de papieren vervoersmachtiging. Hiervan dient u een kopie naar ons op te sturen voor onze administratie. Op basis van de afgegeven vervoersmachtiging kunt u uw ritten van en naar de betreffende zorginstelling(en) direct bij ons bestellen.