• Al 15 jaar een begrip!
  • Wij staan voor betrouwbaar, veilig en net vervoer door gecertificeerde chauffeurs.
0229-242444 / 0229-216000

Wanneer u gebruik moet maken van zittend ziekenvervoer dan stelt u andere eisen aan uw taxirit. Natuurlijk wilt u, net als ieder ander, niet te lang wachten op de taxi. U wilt een vlotte rit zonder omwegen, zodat u op tijd bent voor uw afspraak. Maar daarnaast heeft u behoefte aan:

• Een deskundige, bekwame chauffeur, die vertrouwelijk omgaat met uw gegevens/privacy
• Een veilige en comfortabele auto, met ruimte voor een opvouwbare rolstoel
• Flexibiliteit van onze kant, omdat uw afspraken kunnen uitlopen
• Een rit waarbij u centraal staat

Onze chauffeurs laten u graag ervaren dat wij doen wat we beloven. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een BHV- en EHBO-diploma. U kunt dus rekenen op een correcte begeleiding.

Wij begeleiden u met de grootste zorg naar alle ziekenhuizen, zorgcentra en klinieken in Nederland en daarbuiten. Wij werken nauw samen met diverse grote en kleine zorgverzekeraars:

Aevita, Ditzo, Iza, ONVZ, Univé, VGZ

- Staat uw zorgverzekeraar hier niet bij? Neemt u dan contact met ons op. Vaak is het toch mogelijk om een vergoeding te krijgen als u met ons reist.
- Voor meer informatie over het aanvragen van een vergoeding voor uw zorgvervoer, kijkt u onderaan deze pagina.
- Indien u gebruik maakt van een niet-opvouwbare rolstoel, horen wij dat graag van u. We halen u dan op met één van onze rolstoel taxi's. Zie ook 'RolstoelTaxi' in het menu.

RESERVEER NU UW ZORGTAXI

Reserveer uw taxi online of telefonisch minstens 24 uur van te voren.
Wilt u binnen 24 uur gebruikmaken van onze diensten? Belt u ons dan direct: 0229-242444.

Wij staan voor veilig en stipt taxi vervoer tegen een scherpe en duidelijke prijs.


AANVRAGEN VERGOEDING ZORGVERVOER:

Om in aanmerking te komen voor vergoeding zittend ziekenvervoer vanuit uw zorgverzekering, dient u toestemming te vragen bij uw zorgverzekeraar. Deze zogenoemde ‘vervoersmachtiging’ vraagt u aan door middel van een aanvraagformulier. Elke verzekeraar hanteert zijn eigen aanvraagformulier.
Een gedeelte van dit formulier dient u zelf in te vullen en te ondertekenen. Het andere gedeelte dient door uw behandelend arts te worden ingevuld en ondertekend. De complete aanvraag stuurt u naar uw zorgverzekeraar.
Indien uw aanvraag wordt goedgekeurd, ontvangt u van uw verzekeraar de papieren vervoersmachtiging. Hiervan dient u een kopie naar ons op te sturen voor onze administratie. Op basis van de afgegeven vervoersmachtiging kunt u uw ritten van en naar de betreffende zorginstelling(en) direct bij ons bestellen.

 

Hoornse Taxi Centrale
De Corantijn 31 J
1689AN Zwaag

info@hoornsetaxicentrale.nl
0229-242444 / 0229-216000
© Copyright 2022 Taxi Centrale Hoorn | Design & realisatie: RBShops